naam: Peter Silverstein
straat: Mottenbrink 6
postcode: 9755 PR
plaats: Onnen
telefoon: 0504062635
mail: p.silverstein@xs4all.nl
website: www.golem-art.nl
 
Mijn recente keramische beelden bestaan uit enkele series knuffelbeesten, stofmannen, robots, raceauto's en maskers. Ge´nspireerd door de vrolijk en kleurrijk uitstraling van kinderspeelgoed gevonden in winkels en op rommelmarkten, heb ik een series gegoten en uit mallen gevormde multiples gemaakt waarin lief en kitsch central staan. Met gebruik van rijke texturen, vele kleuren, goud en zilveren lusters en soms vervreemde proporties, geef ik mijn beelden een toegevoegde waarde vol fantasie en liefde. Alle beelden uit iedere series zijn gelijk mits de afwerking van kleur. Hiermee geef ik de toeschouwer de vrije keuze om de mooiste uit te keizen, net zoals bij het echte dagelijkse keuzemogelijkheden in de winkelstraten.